Voorstellen

Omdat wij het leuk vinden om gasten te ontvangen in ons gezellige huis en mooie tuin in Ketelhaven bent u van harte welkom bij Bed & Breakfast ‘Kleurrijk’, ongeveer 6 kilometer vanaf Dronten.

Voor wie van rust, natuur en ontmoeting houdt is onze Bed & Breakfast echt een aanrader. Onze Bed & Breakfast ligt bij het Ketelmeer en in de buurt van sfeervolle plaatsen als Urk, Elburg, Kampen en Zwolle.

Ons visitekaartje is het voor u op maat gemaakt ontbijt. Wij houden rekening met alle diëten en andere wensen.

Wij hebben twee 1-persoonskamers en twee 2-persoonsslaapkamers beschikbaar waar in u kunt overnachten. In de zomer kunt u in onze tuin ontbijten. Is het daarvoor te koud dan serveren wij het ontbijt in onze gezellige ruime woonkamer met uitzicht op tuin en dijk. Tijdens uw verblijf in de warmere maanden van het jaar kunt u een ‘duik’ nemen in het op het park aanwezige zwembad. Ongeacht de temperatuur kunt u een wandeling maken in één van de aangrenzende natuurgebieden. Zo is het Koningin Wilhelminabos op loopafstand en Roggebotstaete op fietsafstand. Ook kunt u gebruik maken van de tennisbanen die op het park aanwezig zijn.

Met kleurrijke groet,

Caspar Rauws en Willeke van der Panne