LET OP: vanwege corona zijn wij gesloten!

Kamers

Algemene informatie:
De kamers in onze bed en breakfast, waarin u slaapt, hebben hun eigen sfeer en kleur. Op de kamers is fris bed-en badlinnen. Overal in huis kunt u beschikken over gratis Wifi. Op de kamers vindt u boeken, die u tijdens uw bezoek kunt lezen. Wij roken niet en hebben geen huisdieren.

De tweepersoons kamer KleurigKoraal heeft een SwissSense boxspring (1.60m breed). Bij gebruik door 2 personen zijn de kosten € 80 per nacht. Bij gebruik door 1 persoon zijn de kosten € 50 per nacht.

Het bed op de tweepersoons kamer BijzonderBruin is 1.40m breed. Bij gebruik door 2 personen zijn de kosten € 70 per nacht. Bij gebruik door 1 persoon zijn de kosten € 45 per nacht.

In de eenpersoons kamer GezelligGrijs staat een SwissSense boxspring en heeft als extra een tv. De kosten van deze kamer zijn per nacht € 45.

In de eenpersoons kamer GeweldigGroen staat een tafel met stoelen. Deze kamer kost € 45 per nacht.

Alle prijzen zijn inclusief een goed ontbijt en toeristenbelasting.

De kamers zijn in ons huis op de eerste verdieping. Er is geen eigen opgang. De badkamer en toilet (gezamenlijk gebruik) bevinden zich op de gang. Er is een goede föhn voor onze gasten aanwezig.

Er is bij onze bed en breakfast voldoende parkeerruimte. Gasten, die per fiets naar Ketelhaven komen of een fiets bij zich hebben, kunnen deze binnen stallen.

Graag ontmoeten wij u na 16.00 uur. Het ontbijt staat voor u klaar tussen 7.00 en 9.00 uur. Op de dag van vertrek nemen wij voor 10.00 uur afscheid van u. Indien anders gewenst kan er in overleg heel veel. Ook een ontbijt voor 7.00 uur is bespreekbaar. Is het mogelijk, dan rekenen wij daar € 2,50 per persoon extra voor.

Wij gaan er van uit dat u contant betaalt.

Als u wilt boeken kunt u met ons contact opnemen.