Gastenboek

Wij nodigen u van harte uit om in ons gastenboek te schrijven hoe u het logeren bij ons hebt ervaren.

Plaats nieuw bericht              Vorige 3 van 14 Volgende

Sandra Berende schreef op 14 april 2018

Ik heb 9 en 10 april 2018 overnacht, een vriendelijk ontvangst in de avond, ik had besloten de files te ontwijken, dus op zondagavond vertrokken, ik arriveerde om 21.15. Dit was mogelijk, Willeke bracht mij naar de kamer. Ik kreeg nog een welkomstdrankje, heerlijk! Een mooie en schone kamer met een gedeelde badkamer. Ik zag dat er de mogelijkheid was om in de avond daar mee te eten, dus gevraagd of dat mogelijk was voor de volgende avond, en ja hoor dat was geen probleem. Heerlijk gegeten, begonnen met een tomatensoepje daarna lasagne en een heerlijk ijsje na. Willeke is zeer gezellig gezelschap aan tafel. Haar man was die avond afwezig, maar ik ga volgende week zondag weer voor het vervolg van de cursus en dan mag hij mijn ontbijtje maken☺. Een echte aanrader!

Elina Kouwen schreef op 13 november 2017

Op vrijdag 10 november vertrok ik naar Dronten. Doel het OFZE Event! Voor deze keer had ik er voor gekozen om voor en na het Event een nachtje over te blijven. Ik had hiervoor een éénpersoonskamer bij Bed en Breakfast Kleurrijk gereserveerd. Ik werd hartelijk ontvangen met een groot glas thee en een gezellige babbel. Gewoon in de huiskamer of, wanneer ik dit zou wensen, op "mijn" kamer. 's Morgens stond er een heerlijk ontbijt met vers fruit, een eitje en koffie klaar. Beleg was er ook voldoende. Ik kon het niet eens allemaal op. Zaterdagavond wilde ik een warme maaltijd en heb ik met Caspar zitten eten. Willeke moest helaas werken. Je voelt je hier gewoon thuis. Willeke en Caspar bedankt voor jullie gastvrijheid. Ik kan jullie B & B van harte aanbevelen.

Daan schreef op 29 oktober 2017

Ik heb op vrijdag 13 oktober een nachtje doorgebracht in de "Gezellig Grijs" kamer en dat is goed bevallen. Caspar en Willeke zijn vriendelijke en attente gastheren en zorgen ervoor dat alles naar wens is. Alhoewel ik een dag van tevoren had geboekt hadden ze toch nog wat ruimte kunnen vrijmaken in de garage voor het stallen van mijn velomobiel (grote ligfiets). Ontbijt was uitgebreid en lekker en de mogelijkheid om een lunchpakket mee te nemen was zeer welkom. Bedankt nogmaals voor het verblijf.

Fam.Molnár en co schreef op 7 augustus 2017

Ons verblijf bij jullie was één groot feest. Het was heel schoon, goed geregeld, heeerlijk gegeten en ook ontzettend gezellig. Prachtige tuin ook. Jullie hielden niet alleen rekening met allergieën, maar ook met smaak en allerlei andere wensen. Wij vinden jullie aardige mensen. Wat waren jullie ook lief voor onze dochter. Er was zelfs voor een vriendinnetje gezorgd voor haar! Jullie hebben ervoor gezorgd dat dit een onvergetelijke tijd is geworden voor ons. Van mij krijgen jullie een 10! Wij hopen volgend jaar weer van jullie gastvrijheid gebruik te kunnen maken.