Gastenboek

Wij nodigen u van harte uit om in ons gastenboek te schrijven hoe u het logeren bij ons hebt ervaren.

Plaats nieuw bericht              Vorige 3 van 13 Volgende

Jennifer Pettersson schreef op 5 juli 2017

Ondanks dat ik ziek was heb ik een hele fijne tijd gehad in de B&B bij Willeke en Caspar waar ik heerlijk heb kunnen uitrusten. Ik werd hartelijk ontvangen en in de watten gelegd met kopjes thee, biologisch vlees speciaal voor mij gehaald, fruitcocktail bij het ontbijt etc. Maar vooral het feit dat ik de dag erna tot de middag in bed mocht blijven, ook al waren Willeke en Caspar al lang naar hun werk vertrokken, was mijn redding. Ik heb heerlijk uitgerust op een goede bed in een hele fijne kamer dat zowel stil als goed verduisterd was. Ik hoop dat ik nog een keer aanleiding heb om naar Dronten te komen! HEEL ERG BEDANKT!!!

Martin Segaert schreef op 3 juni 2017

Na een leuk onthaal door vriendelijke mensen kan men hier genieten van een goede nachtrust in deze stille omgeving. Het ontbijt is zeer uitgebreid en vindt plaats in een oase van groen. Kortom: een aanbevolen plaats voor een kortverblijf bij onze Noorderburen !

Rob van der Toorn schreef op 9 mei 2017

Afgelopen vrijdag 5 mei tegen 21.00 uur gearriveerd. Allerhartelijkst ontvangen in huiselijke kring. Goed geslapen op een prima bed en 's ochtends verrast door een heerlijk en uitgebreid ontbijt. Schone kamer en schoon sanitair. Kortom uitstekend.

Kel de Bruijn schreef op 28 april 2017

Ik kwam bij kleurrijk terecht omdat ik in de buurt aan het werk moest. Wat een ontzettend aangename verrassing! Ik voelde me gelijk thuis. Willeke en Caspar doen hun uiterste best om het je naar je zin te maken, en meer! Ontzettend bedankt!