Gastenboek

Wij nodigen u van harte uit om in ons gastenboek te schrijven hoe u het logeren bij ons hebt ervaren.

Plaats nieuw bericht              Vorige 3 van 12 Volgende

Jan en Ella Struik schreef op 12 februari 2017

We hebben een prima verblijf gehad. Gastvrije mensen zijn jullie. Op een heerlijk bed geslapen en het ontbijt was voortreffelijk. Met vr groet Jan en Ella

Jan en Francien van Bavel-Gloudemans schreef op 10 januari 2017

Op 7jan. 2017 hadden wij een familienieuwjaarstreffen in Ketelhaven.Vanwege het slechte weer besloten wij toch maar te overnachten,het was inmiddels al 21.00 uur.Toch maar even bnb Kleurrijk gebeld.Gelukkig er was plaats. Onze gastheer kwam ons afhalen al was het maar 400m en dat om 23.30. Wij werden bijzonder vriendelijk welkom geheten door de gastvrouw.En de kamer,badkamer en de rest getoond. Mooie slaapkamer met een super bed alles perfect aanwezig en superschoon. Ook het ontbijt was top,en natuurlijk ook weer ruim voldoende. Een adres om niet te vergeten. Hartelijk dank voor uw gastvrijheid,mvg Jan en Francien van Bavel.

Merel schreef op 5 december 2016

Hartelijke ontvangst, schone kamer, goede voorzieningen en heeeerlijk ontbijt. 'Kleurrijk' is een aanrader!

Bert van der Bend schreef op 2 december 2016

Afgelopen weekend, wegens cursus, een overnachting geboekt in een mooie Bed en Breakfast overnacht. Het was een super sfeer en lekker gemoedelijk. Absoluut een aanrader, als ik weer zo'n cursus heb zal ik zeker hier terugkomen.