Gastenboek

Wij nodigen u van harte uit om in ons gastenboek te schrijven hoe u het logeren bij ons hebt ervaren.

Plaats nieuw bericht              Vorige 2 van 14 Volgende

János, Lenneke, Emmy, Corrie, Pia schreef op 23 juli 2018

Alles wat ik vorig jaar geschreven heb, is nog meer waar! Ik kom, om het in woorden uit te drukken, uit in de superlatieven: Fantastisch, Geweldig, Heerlijk! Wij voelden ons erg thuis bij jullie. Net als de vorige keer weer prima verzorgde ontbijtjes, veel om mee te nemen voor lunch, heerlijke diners. Alles is zo schoon. Jullie zijn zo lief! Geen verzoek lijkt te veel te zijn. Zelfs mijn bezwete shirt lag weer gewassen en al klaar op bed! Waar krijg je zulke service? Caspar komt aangefietst met een net om de tennisbal uit het riet te vissen. Want ook zo'n goed onderhouden privé tennisbaan op het park vind je niet overal. Mèt een leuke speelkameraadje, die van zichzelf niet wist dat ze zo goed kan tennissen:) Prachtige tuin hebben jullie, ook een beetje spannend met allemaal hoekjes waar je je kunt verstoppen. Lekker rustig.(behalve als de schapen in de gaten krijgen dat ze appeltjes uit eigen boomgaard kunnen krijgen:)) Wij hopen dat we volgend jaar weer bij jullie mogen komen.

Jacky Visser-Tweeboom schreef op 28 mei 2018

Op donderdag 24 mei richting Dronten gereden. De volgende dag deelnemen aan een zeiltocht. Via internet bed & breakfast Kleurrijk gevonden. Eerste contact via telefoon en mail was al zeer positief. Bij aankomst allerhartelijkst ontvangen door de eigenaren Caspar en Willeke. Heerlijk geslapen in een uitstekend bed en een zeer verzorgde kamer. 's Ochtends genoten van mijn ontbijt. Niets anders dan lof voor deze B&B. Zeker een aanrader.

Filip Loosveld en Patrick Vanhoo schreef op 23 april 2018

Op 13,14 en 15 april vonden langs de oevers van het ketelmeer een internationale feeder driedaagse hengelwedstrijd plaats. Mijn vriend Patrick en ik besloten er ons in te schrijven voor deelname en informeerden dus eens of er nog kamers vrij waren. Al tijdens de reservatie gaf ons gesprek een gevoel van grote klantvriendelijkheid en vooral flexibiliteit wat voor ons als visser erg voornaam is met de erg vroege uren van vertrek. We kwamen er aan op 12 april voor 3 nachten, werden zeer gast vol ontvangen met een welkomstdrank en kregen een goede rondleiding. De twee eenpersoonskamers waren zeer netjes en meer dan ruim genoeg. Het ontbijt was voortreffelijk en dit zelfs in de hele vroege morgen ! Zelf ieder van ons kon beschikken over thermos Koffie om mee te nemen naar de wedstrijd.Het was een top weekend. Bij vertrek hebben we meteen terug geboekt voor volgend jaar voor hetzelfde evenement. Bedankt aan de uitbaters ! Doe zo verder !

De Vrieze schreef op 18 april 2018

Wat 'n spontane ontvangst, in één woord fantastisch. Kamer netjes, schoon en gezellig ingericht en 'n luxe badkamer. Ontbijt was zeer gevarieerd en luxe. Geen moeite teveel voor gastvrouw Willeke en haar man Caspar, die beide met veel passie hun B & B runnen. Een echte aanrader! Groeten uit Zeeland, Peter & Lia