LET OP: vanwege corona zijn wij gesloten!

Gastenboek

Wij nodigen u van harte uit om in ons gastenboek te schrijven hoe u het logeren bij ons hebt ervaren.

Plaats nieuw bericht              Vorige 2 van 17 Volgende

Helga Morreau schreef op 11 oktober 2019

Inmiddels kom ik al een jaar met veel plezier naar Ketelhaven om te overnachten. Voor mijn werk ben ik er minstens 1 x per week. Willeke & Casper zijn ontzettend fijne mensen die er alles aan doen om het je naar je zin te maken. De communicatie is snel en vriendelijk, "mijn slaapkamer" is BRANDSCHOON, smaakvol en zorgvuldig ingericht, een heerlijk bed en een fijne badkamer. Het ontbijt wordt met je besproken en met zorg klaargemaakt niets ontbreekt en alles is mogelijk :-)) Mede hierdoor kom ik nog steeds met veel plezier naar Dronten. Willeke en Casper, dank voor jullie goede, lieve, warme, oprechte en kleurrijke zorgen die het verblijf bij jullie TOP maken. XXX

Ankie schreef op 9 oktober 2019

Het voelt inmiddels vertrouwd om wekelijks in B&B Kleurrijk te logeren wanneer ik in Flevoland ben voor mijn werk. Het is een warm welkom waarbij je direct de fijne sfeer en aandacht voor detail voelt. Het zijn mooie kamers met erg fijn bed en een heerlijk ontbijt met o.a. lekker vers fruit, eitje en vers geperste jus d'orange. Ik blijf er graag terug komen. Kortom: zeker een aanrader. Bedankt voor jullie gastvrijheid Caspar & Willeke!

Gerard en Feikje Hoving schreef op 10 september 2019

Ons gastvrije verblijf in de bed & breakfast was tegelijk het weerzien van een oude vriendin. We wisten dus al dat het op en top schoon en perfect zou zijn. En dat kwam ook uit. Het was niet alleen een verblijf in een bed & breakfast, maar ook het totale plaatje van binnenkomst tot weggaan met alle aandacht en zorg die er bij was, maakt het tot veel meer. We komen graag nog eens terug.

Jori, Laura, Nicky en Aschwin schreef op 27 augustus 2019

We waren de gelukkigen die afgelopen zaterdag bij Willeke en Caspar mochten verblijven. Het kon niet beter, duidelijke communicatie vooraf, hartelijk ontvangst met welkomstdrankje in de prachtige tuin bij het haardvuur en een voortreffelijk ontbijt buiten in de natuur, waarbij je kon aangeven wat je graag wilde. Alles was er, vers fruit, vers sap, eitje, croissant, heerlijk. En de kamers en badkamer waren splinternieuw. En dat voor een heel zachte prijs. Echt een aanrader!