Gastenboek

Wij nodigen u van harte uit om in ons gastenboek te schrijven hoe u het logeren bij ons hebt ervaren.

Plaats nieuw bericht              Vorige 2 van 12 Volgende

Daan schreef op 29 oktober 2017

Ik heb op vrijdag 13 oktober een nachtje doorgebracht in de "Gezellig Grijs" kamer en dat is goed bevallen. Caspar en Willeke zijn vriendelijke en attente gastheren en zorgen ervoor dat alles naar wens is. Alhoewel ik een dag van tevoren had geboekt hadden ze toch nog wat ruimte kunnen vrijmaken in de garage voor het stallen van mijn velomobiel (grote ligfiets). Ontbijt was uitgebreid en lekker en de mogelijkheid om een lunchpakket mee te nemen was zeer welkom. Bedankt nogmaals voor het verblijf.

Fam.Molnár en co schreef op 7 augustus 2017

Ons verblijf bij jullie was één groot feest. Het was heel schoon, goed geregeld, heeerlijk gegeten en ook ontzettend gezellig. Prachtige tuin ook. Jullie hielden niet alleen rekening met allergieën, maar ook met smaak en allerlei andere wensen. Wij vinden jullie aardige mensen. Wat waren jullie ook lief voor onze dochter. Er was zelfs voor een vriendinnetje gezorgd voor haar! Jullie hebben ervoor gezorgd dat dit een onvergetelijke tijd is geworden voor ons. Van mij krijgen jullie een 10! Wij hopen volgend jaar weer van jullie gastvrijheid gebruik te kunnen maken.

Toon en Mariet v d Meerakker schreef op 26 juli 2017

Willeke en Casper wij willen jullie bedanken voor de hartelijke ontvangst en het heerlijke ontbijt met vers fruit het was fantastisch.Groetjes toon en mariet

Jennifer Pettersson schreef op 5 juli 2017

Ondanks dat ik ziek was heb ik een hele fijne tijd gehad in de B&B bij Willeke en Caspar waar ik heerlijk heb kunnen uitrusten. Ik werd hartelijk ontvangen en in de watten gelegd met kopjes thee, biologisch vlees speciaal voor mij gehaald, fruitcocktail bij het ontbijt etc. Maar vooral het feit dat ik de dag erna tot de middag in bed mocht blijven, ook al waren Willeke en Caspar al lang naar hun werk vertrokken, was mijn redding. Ik heb heerlijk uitgerust op een goede bed in een hele fijne kamer dat zowel stil als goed verduisterd was. Ik hoop dat ik nog een keer aanleiding heb om naar Dronten te komen! HEEL ERG BEDANKT!!!