Gastenboek

Wij nodigen u van harte uit om in ons gastenboek te schrijven hoe u het logeren bij ons hebt ervaren.

Plaats nieuw bericht              Vorige 2 van 16 Volgende

Jori, Laura, Nicky en Aschwin schreef op 27 augustus 2019

We waren de gelukkigen die afgelopen zaterdag bij Willeke en Caspar mochten verblijven. Het kon niet beter, duidelijke communicatie vooraf, hartelijk ontvangst met welkomstdrankje in de prachtige tuin bij het haardvuur en een voortreffelijk ontbijt buiten in de natuur, waarbij je kon aangeven wat je graag wilde. Alles was er, vers fruit, vers sap, eitje, croissant, heerlijk. En de kamers en badkamer waren splinternieuw. En dat voor een heel zachte prijs. Echt een aanrader!

Kiem-Lien schreef op 22 juli 2019

Vanaf het moment dat je binnenstapt zorgen Caspar en Willeke voor een hartelijk warm welkom. Alles is goed verzorgd en zeer schoon. De bedden lekker strak en schoon opgemaakt, een luxe badkamer, en dan het uitgebreide ontbijt wat ze voor je verzorgen is echt heerlijk. Een prachtige tuin om heerlijk van te genieten, in een mooie omgeving. Bedankt lieve mensen :)

Pauline schreef op 2 juli 2019

Fijne BenB, Hartelijk ontvangst, flexibel eigenaren die met alles met je meedenken. Goed bed, goed ontbijt. Op loopafstand van Lands end, waar wij heerlijk hebben gegeten en een feest gehad hebben. Voor herhaling vatbaar!

Mariska uit Zoeterwoude schreef op 24 mei 2019

Ik heb meerdere nachten heerlijk geslapen bij Willeke en Caspar. De kamers zijn erg netjes en verzorgd met heerlijke bedden. Willeke verving zelfs een matras voor me omdat ik van een wat harder matras hou. Het is er heerlijk rustig voor een perfecte nachtrust en de volgende dag wacht je een fantastisch ontbijt waarbij je vooraf kan aangeven wat je graag wel en niet eet, zodat er niet onnodig weggegooid hoeft te worden. En dan is er nog steeds een overdaad aan lekkers. Ik keek iedere keer weer uit naar een prettig verblijf en ik zou het iedereen die een bezoek aan Dronten brengt aanbevelen een nachtje te boeken. Dankjewel Caspar en Willeke, het voelde bijna als thuis bij jullie! Groeten, Mariska