Gastenboek

Wij nodigen u van harte uit om in ons gastenboek te schrijven hoe u het logeren bij ons hebt ervaren.

Plaats nieuw bericht              Vorige 1 van 13 Volgende

Jan Vlietstra schreef op 24 augustus 2018

Via de VVV kwam ik toevallig bij Casper en Willeke terecht. Bij aankomst gelijk een goed gevoel ,wat een fraai huis met kamers en schitterende tuin. De interesse en persoonlijke aandacht is uiterst prettig. Gesprekken op niveau daar hou ik van! Dan het ontbijt! Werkelijk fantastisch ,een coupe met verse vruchten ,heerlijke broodjes en riant beleg,gewoon top.Mooie kamer en rustig en goed geslapen. Een aanrader van B&B, en zal jullie aanbevelen bij andere fietsers die ik ken,Je kan mooie fietstochten maken hier en dat heb ik ook gedaan. Ik wil jullie dan ook bedanken voor jullie gastvrijheid en mocht ik weer naar Dronten gaan dan weet ik wel waar ik zal verblijven! Vriendelijke Groeten Jan Vlietstra uit Rotterdam !

Dorien, René, Leonie en Cees schreef op 20 augustus 2018

We hebben woensdag 9 augustus gelogeerd bij Willeke en Caspar. Na een wat minder goede ervaring de vorige dag was dit een geweldig goed adres. Een hartelijk ontvangst, keurige kamers en badkamer, een sfeervolle tuin. Willeke had heerlijk gekookt en hebben s' avonds heerlijk in de tuin een glaasje wijn gedronken. De volgende morgen een uitstekend ontbijt, zodat we weer met de nodige energie op pad konden gaan ! Kortom een warm en gastvrij verblijf.

Kirsten Petri-Groot schreef op 16 augustus 2018

Wat is B&B Kleurrijk toch een heerlijke plek om te vertoeven. Willeke en Casper zijn zeer gastvrij en je voelt je heel snel thuis. Een uitgebreid ontbijt en mocht je s' avonds mee willen eten dan is dat allemaal mogelijk. Ik heb er gebruik van mogen maken en vond het heerlijk en heel gezellig. Graag kom ik de volgende keer weer!!!!! Dank voor alle goede zorgen!

János, Lenneke, Emmy, Corrie, Pia schreef op 23 juli 2018

Alles wat ik vorig jaar geschreven heb, is nog meer waar! Ik kom, om het in woorden uit te drukken, uit in de superlatieven: Fantastisch, Geweldig, Heerlijk! Wij voelden ons erg thuis bij jullie. Net als de vorige keer weer prima verzorgde ontbijtjes, veel om mee te nemen voor lunch, heerlijke diners. Alles is zo schoon. Jullie zijn zo lief! Geen verzoek lijkt te veel te zijn. Zelfs mijn bezwete shirt lag weer gewassen en al klaar op bed! Waar krijg je zulke service? Caspar komt aangefietst met een net om de tennisbal uit het riet te vissen. Want ook zo'n goed onderhouden privé tennisbaan op het park vind je niet overal. Mèt een leuke speelkameraadje, die van zichzelf niet wist dat ze zo goed kan tennissen:) Prachtige tuin hebben jullie, ook een beetje spannend met allemaal hoekjes waar je je kunt verstoppen. Lekker rustig.(behalve als de schapen in de gaten krijgen dat ze appeltjes uit eigen boomgaard kunnen krijgen:)) Wij hopen dat we volgend jaar weer bij jullie mogen komen.