LET OP: vanwege corona zijn wij gesloten!

Gastenboek

Wij nodigen u van harte uit om in ons gastenboek te schrijven hoe u het logeren bij ons hebt ervaren.

Plaats nieuw bericht              Vorige 1 van 17 Volgende

Angelique schreef op 16 augustus 2020

Heerlijke b&b! Hartelijke mensen en super schoon! Genoten van een heerlijk uitgebreid ontbijt in een prachtige tuin. Dank!

Jurjen en Iris schreef op 10 maart 2020

Wij hebben 1 nachtje geslapen in bed en breakfast Kleurrijk. Het was een warm welkom. Een gezellige huiselijke sfeer. De kamer en ook zeker de badkamer waren erg mooi en netjes. We hebben heerlijk geslapen in de rustige omgeving. Het ontbijt was goed verzorgd. Overal is aan gedacht. Lekker beleg, fruit en broodjes. Meer dan wij op konden! Als we weer eens in de buurt zijn en er een weekend van willen maken dan boeken we weer dit bed en breakfast. Bedankt voor de gastvrijheid!

Fam. van den Bosse schreef op 4 februari 2020

We voelden ons erg welkom vanaf het eerste contactmoment. Alles werd duidelijk gecommuniceerd. Prima bedden en hele schone kamers. We konden ook onze ontbijtwensen doorgeven, dit was tot in de puntjes verzorgd. Ze doen er duidelijk alles aan om het je naar de zin te maken. Een aanrader.

Harm schreef op 18 oktober 2019

Sinds september logeer ik bijna wekelijks bij Kleurrijk. Leuke mensen en mooie kamers. Caspar en Willeke zijn gastvrije mensen die altijd in zijn voor een praatje. Daarnaast altijd goede communicatie over de aankomst en ontbijttijden. De bed en breakfast ligt op een rustige plek in Ketelhaven. Heerlijk om even bij te tanken na een drukke werkdag. Een aanrader dus!