Gastenboek

Wij nodigen u van harte uit om in ons gastenboek te schrijven hoe u het logeren bij ons hebt ervaren.

Plaats nieuw bericht              Vorige 1 van 12 Volgende

Filip Loosveld en Patrick Vanhoo schreef op 23 april 2018

Op 13,14 en 15 april vonden langs de oevers van het ketelmeer een internationale feeder driedaagse hengelwedstrijd plaats. Mijn vriend Patrick en ik besloten er ons in te schrijven voor deelname en informeerden dus eens of er nog kamers vrij waren. Al tijdens de reservatie gaf ons gesprek een gevoel van grote klantvriendelijkheid en vooral flexibiliteit wat voor ons als visser erg voornaam is met de erg vroege uren van vertrek. We kwamen er aan op 12 april voor 3 nachten, werden zeer gast vol ontvangen met een welkomstdrank en kregen een goede rondleiding. De twee eenpersoonskamers waren zeer netjes en meer dan ruim genoeg. Het ontbijt was voortreffelijk en dit zelfs in de hele vroege morgen ! Zelf ieder van ons kon beschikken over thermos Koffie om mee te nemen naar de wedstrijd.Het was een top weekend. Bij vertrek hebben we meteen terug geboekt voor volgend jaar voor hetzelfde evenement. Bedankt aan de uitbaters ! Doe zo verder !

De Vrieze schreef op 18 april 2018

Wat 'n spontane ontvangst, in één woord fantastisch. Kamer netjes, schoon en gezellig ingericht en 'n luxe badkamer. Ontbijt was zeer gevarieerd en luxe. Geen moeite teveel voor gastvrouw Willeke en haar man Caspar, die beide met veel passie hun B & B runnen. Een echte aanrader! Groeten uit Zeeland, Peter & Lia

Sandra Berende schreef op 14 april 2018

Ik heb 9 en 10 april 2018 overnacht, een vriendelijk ontvangst in de avond, ik had besloten de files te ontwijken, dus op zondagavond vertrokken, ik arriveerde om 21.15. Dit was mogelijk, Willeke bracht mij naar de kamer. Ik kreeg nog een welkomstdrankje, heerlijk! Een mooie en schone kamer met een gedeelde badkamer. Ik zag dat er de mogelijkheid was om in de avond daar mee te eten, dus gevraagd of dat mogelijk was voor de volgende avond, en ja hoor dat was geen probleem. Heerlijk gegeten, begonnen met een tomatensoepje daarna lasagne en een heerlijk ijsje na. Willeke is zeer gezellig gezelschap aan tafel. Haar man was die avond afwezig, maar ik ga volgende week zondag weer voor het vervolg van de cursus en dan mag hij mijn ontbijtje maken☺. Een echte aanrader!

Elina Kouwen schreef op 13 november 2017

Op vrijdag 10 november vertrok ik naar Dronten. Doel het OFZE Event! Voor deze keer had ik er voor gekozen om voor en na het Event een nachtje over te blijven. Ik had hiervoor een éénpersoonskamer bij Bed en Breakfast Kleurrijk gereserveerd. Ik werd hartelijk ontvangen met een groot glas thee en een gezellige babbel. Gewoon in de huiskamer of, wanneer ik dit zou wensen, op "mijn" kamer. 's Morgens stond er een heerlijk ontbijt met vers fruit, een eitje en koffie klaar. Beleg was er ook voldoende. Ik kon het niet eens allemaal op. Zaterdagavond wilde ik een warme maaltijd en heb ik met Caspar zitten eten. Willeke moest helaas werken. Je voelt je hier gewoon thuis. Willeke en Caspar bedankt voor jullie gastvrijheid. Ik kan jullie B & B van harte aanbevelen.