Gastenboek

Wij nodigen u van harte uit om in ons gastenboek te schrijven hoe u het logeren bij ons hebt ervaren.

Plaats nieuw bericht              Vorige 1 van 14 Volgende

Joël schreef op 26 oktober 2018

Beste Familie Kleurrijk, want zo mogen jullie genoemd worden. Ik kan me volledig vinden in de reviews van de eerdere bezoekers. Wat een feest en wat voel je je thuis. Het ontbijt zo goed verzorgd, buitengewoon. En dat ik om 06:45 al wilde aanschuiven was geen enkel probleem. En wat een stilte echt heerlijk...Voor herhaling vatbaar. Groet, Joël

Jan Vlietstra schreef op 24 augustus 2018

Via de VVV kwam ik toevallig bij Casper en Willeke terecht. Bij aankomst gelijk een goed gevoel ,wat een fraai huis met kamers en schitterende tuin. De interesse en persoonlijke aandacht is uiterst prettig. Gesprekken op niveau daar hou ik van! Dan het ontbijt! Werkelijk fantastisch ,een coupe met verse vruchten ,heerlijke broodjes en riant beleg,gewoon top.Mooie kamer en rustig en goed geslapen. Een aanrader van B&B, en zal jullie aanbevelen bij andere fietsers die ik ken,Je kan mooie fietstochten maken hier en dat heb ik ook gedaan. Ik wil jullie dan ook bedanken voor jullie gastvrijheid en mocht ik weer naar Dronten gaan dan weet ik wel waar ik zal verblijven! Vriendelijke Groeten Jan Vlietstra uit Rotterdam !

Dorien, René, Leonie en Cees schreef op 20 augustus 2018

We hebben woensdag 9 augustus gelogeerd bij Willeke en Caspar. Na een wat minder goede ervaring de vorige dag was dit een geweldig goed adres. Een hartelijk ontvangst, keurige kamers en badkamer, een sfeervolle tuin. Willeke had heerlijk gekookt en hebben s' avonds heerlijk in de tuin een glaasje wijn gedronken. De volgende morgen een uitstekend ontbijt, zodat we weer met de nodige energie op pad konden gaan ! Kortom een warm en gastvrij verblijf.

Kirsten Petri-Groot schreef op 16 augustus 2018

Wat is B&B Kleurrijk toch een heerlijke plek om te vertoeven. Willeke en Casper zijn zeer gastvrij en je voelt je heel snel thuis. Een uitgebreid ontbijt en mocht je s' avonds mee willen eten dan is dat allemaal mogelijk. Ik heb er gebruik van mogen maken en vond het heerlijk en heel gezellig. Graag kom ik de volgende keer weer!!!!! Dank voor alle goede zorgen!